Welcome, Guest! Please login or register. - Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Author Topic: About that board upgrade...  (Read 838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ups_hog

  • King of the Hogs
  • *****
  • Posts: 5949
About that board upgrade...
« on: February 16, 2012, 11:14:06 AM »
Two things still aren't "right" for me since the upgrade.  In the top left where it says ups_hog it doesn't show my PM's next to the name.  The other thing is that when I type a post and hit preview I still can't see the entire post in the preview section.  It only shows one line and I have to scroll up and down. 

It's been awhile since I've brought it up, so I just thought I'd check to see if someone had stumbled upon a solution. 

Offline muslimsdonteatme

  • Thunderbolt of Flaming Wisdom
  • Administrator
  • Wild Hog
  • *****
  • Posts: 848
  • Thunderbolt of Flaming Wisdom
Re: About that board upgrade...
« Reply #1 on: February 18, 2012, 09:07:33 AM »
You'll only see new PMs next to My Messages in the top toolbar.

You're on your own with Preview.  In all the years I've been posting I don't think I've ever once used that function.   :D

Offline ups_hog

  • King of the Hogs
  • *****
  • Posts: 5949
Re: About that board upgrade...
« Reply #2 on: February 18, 2012, 06:12:55 PM »
No big deal. I thought not having the preview might make me screw up long posts in the baseball game threads, but I didn't need it.

Offline VerotiK

  • Inventor of Kitten Mittens
  • Administrator
  • King of the Hogs
  • *****
  • Posts: 8003
  • All over your face
Re: About that board upgrade...
« Reply #3 on: February 20, 2012, 06:08:28 AM »
No big deal. I thought not having the preview might make me screw up long posts in the baseball game threads, but I didn't need it.

What browser are you using ups_hog?
If your woman is hideous, well, maybe don't come talk to me.  --Cerdo 2011

Offline ups_hog

  • King of the Hogs
  • *****
  • Posts: 5949
Re: About that board upgrade...
« Reply #4 on: February 21, 2012, 06:19:51 PM »
What browser are you using ups_hog?

Safari.  Since you asked this I logged in on IE from a different computer today and it showed up like it's supposed to.  So apparently the safari browser is my issue.  Any thoughts?  Or should I just download Google Chrome?

Offline HOGGLY WOGGLY

  • pussy on the chain wax
  • King of the Hogs
  • *****
  • Posts: 8534
Re: About that board upgrade...
« Reply #5 on: February 21, 2012, 07:01:10 PM »
Since we are talking about browsers here. I'm running Chrome on my Mac and for some reason it will sometimes take 20 or 30 seconds to fully download a woopig page, sometimes a lot longer. Does anybody else have this issue. Any other website page will download fast, but sometimes woopig is very slow. I recently went back to Firefox and it seems to not happen that much, but I have a bunch of other issues with firefox so I went back to Chrome.

Just curious if anybody else has had this issue.

Offline VerotiK

  • Inventor of Kitten Mittens
  • Administrator
  • King of the Hogs
  • *****
  • Posts: 8003
  • All over your face
Re: About that board upgrade...
« Reply #6 on: February 21, 2012, 07:39:17 PM »
YOu know, there are a lot of browsers out there.  And being an IT guy by trade, im not supposed to be like this, but Internet Explorer is my go to and never fricks up like all these hipster browsers.
If your woman is hideous, well, maybe don't come talk to me.  --Cerdo 2011

 

WOOPIG.NET   © 2014  Jackson Technologies

Page created in 0.087 seconds with 20 queries.